Hírek

2014.05.16. 09:33

Vádat emelnek az áruházi tolvajok ellen

Egy győri trió székesfehérvári bevásárlóközpontokból lopott. A rendőrök befejezték az ügyükben folytatott nyomozást és most vádemelést javasolnak ellenük.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra március 28-án 17 órakor lopásról érkezett bejelentés Székesfehérvár, Szent Flórián körúton lévő bevásárlóközpont egyik ruházati üzletéből. Két nő és egy férfi nagyobb mennyiségű ruhát akart az üzletből fizetés nélkül kivinni, de az eladók tetten érték őket és a nőket visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A férfi egy autóval elmenekült. A kiérkező egyenruhások megtalálták a gépkocsival a helyszínt elhagyó férfit is és mindhármukat előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították azt is, hogy a háromfős csapat előtte az Alba Pláza egyik ruházati üzletében is járt és ott sem fizettek az elvitt ruhaneműkért.  A 22 és 45 éves nőt, valamint 53 éves férfi társukat a rendőrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte a nyomozást és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!