Hírek

2017.06.14. 11:44

Ünnepi Ringató-hangulat Székesfehérváron, Irmával

Székesfehérvár – „Tiszteletbeli” és új Ringatósokkal telt meg az Öreghegyi Közösségi Ház színházterme a jubileumi rendezvényen.

Bokros Judit

Tulajdonképpen olyan volt, mint bármelyik korábbi, közös Ringató foglalkozás így a nyár elején. A családok összejöttek, a vendéglátó és a meghívott foglalkozásvezetők zenéltek, fölvezették a mondókákat, énekeket, amelyeket a szülők a gyerekekkel játszva ismételtek.

Horváth Irma éppen tapsol, mellette Gróh Ilona hegedül Fotó: Fejes Fanni

És mégsem olyan volt, mint bármelyik más nyár eleji Ringató. Mert ezúttal talán még a szokásosnál is többen voltak, és a levegőt áthatotta az ünneplés hangulata. Hiszen Horváth Irma, aki 10 éve vezeti Fehérváron a foglalkozásokat, nagyon készült a jubileumi alkalomra, s talán még a szokásosnál is lelkesebb volt.

Fotó: Fejes Fanni

Meghívta vendégként a Ringató alapítóját, Gróh Ilonát, valamint foglalkozásvezető társai közül Nyárs Pankát, Szalczgruber Mariannt, Gábor Erzsit és Himberger Editet. Ők együtt kerekítették a társaság, a családok jó kedvét sok-sok ölbéli játékkal, tánccal, zenével.

Fotó: Fejes Fanni

A résztvevőket apró ajándékok várták, a foglalkozás után pedig Vacsi Violától és Kecskés Mártitól lehetett tanácsokat kérni életmód és gyermekjátékok témában. S csak úgy, a beszélgetés, a kötetlen játék kedvéért is lehetett maradni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!