Hírek

2014.05.22. 15:25

Új középsziget a gázolások ellen

Székesfehérvár – A Széchenyi és a Balatoni út között új aszfaltot kapott a Horvát István út. A hosszúsétatéri kereszteződésnél középsziget segít a biztonságos átjutást.

Házi Péter

Az új középsziget lassítja az autósokat, védi a gyalogosokat

A Horvát István út és a Hosszúsétatér kereszteződésében nem olyan rég elgázolt egy busz egy idős embert, de máskor is voltak itt balesetveszélyes szituációk. Nem véletlen hát, hogy a Saára Gyula program keretében hatszáz méter hosszan felújított Horvát István úton megépítették a gyalogosok biztonságos átjutását segítő középszigetet is – emelte ki Mészáros Attila és Égi Tamás, a két érintett körzet önkormányzati képviselője az ötven millió forintból felújított útszakasz műszaki átadásán.

Nagy Zsolt irodavezető felhívta a figyelmet, a város külső részéről befelé érkező autósok mostantól nem kanyarodhatnak balra, a Hosszúsétatér irányába, az iparkamra felé, hiszen a középszigettel változott a forgalmi rend is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!