Hírek

2017.06.13. 11:35

Tűzoltónak jelentkezhet!

Székesfehérvár - A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába beosztott tűzoltó munkakörre.

Laci Patrícia

A felvételi eljárás első lépése a fizikai felmérő sikeres teljesítése lesz, az fontos, hogy orvosi igazolást is kell vinni a felmérésre. A fizikai felmérőt a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon szervezik meg június 15-én, csütörtökön 9 órakor. Beosztott tűzoltói képzésbe való bekerülés feltétele az előzetes fizikai, egészségügyi és pszichikai vizsgálaton történő alkalmasság. A fenti alkalmassági vizsgálaton túl kifogástalan életvitel ellenőrzésen is át kell esnie a jelentkezőknek. A fizikai felmérőn való részvételt a [email protected] email címre kell jelezni, illetve egy önéletrajzot is csatolni kell! A felvételire el kell vinnie az állásra pályázónak az önéletrajzát, a hivatalos okmányait, illetve az érettségi bizonyítványának másolatát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!