Hírek

2013.05.01. 19:50

Tűzkőé az Aranyalma

Az idei szavazás győztese, Tűzkő Sándor színművész átvette a Fejér Megyei Hírlap Aranyalma-díját Elekes András főszerkesztőtől.

Szabó Zoltán

Kedd este, a Don Carlos előadás előtt történt a díjátadás.

Schiller klasszikusában Tűzkő Sándor is játszik, mégpedig Lerma grófot, a testőrség parancsnokát. Kilencedik alkalommal kértük olvasóinkat, hogy szavazzák meg, ki legyen az év színésze, ki kapja meg a Hírlap Aranyalma-díját. Négy színművészt jelöltünk az elismerésre: Csizmadia Gergelyt, Szabó Emíliát, Tóth Augusztát és Tűzkő Sándort.

A képen a színművész a díjjal és Elekes András, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztője (Fotó: Nagy Norbert)

Mindnyájan kiváló teljestíményt nyújtottak szerepeikben. Kétezernél több voks érkezett, amelynek több, mint felét kapta meg Tűzkő Sándor. Meggyőző fölénnyel lett tehát az év színésze, nem véletlenül. Több szerepben bizonyított, ebben az évadban játszott a Bizáncban, A dzsungel könyvében, a Lili bárónőben is. képalá: Tűzkő Sándor lett az év színésze, lapunk Aranyalma-díját ő vehette át a Don Carlos című előadás kezdete előtt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!