Hírek

2017.04.24. 09:25

Tüzérségi lövedékeket találtak Székesfehérváron (frissítve!)

Tüzérségi lövedékeket találtak Székesfehérváron, ezért a rendőrség lezárta a Pátka felé vezető 811-es főút egy szakaszát - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Markovics Zita elmondta: Székesfehérváron, a Béla utca 57-58. előtti vízvezeték-építés során találtak két tüzérségi lőszert, és mivel feltehető, hogy más is előkerül, a tűzszerészek átvizsgálják a területet. Ezért a rendőrség 200 méteres szakaszon lezárta a Pátka felé vezető 811-es számú főutat.

Nem sokkal 12 óra után jött a hír, hogy a tűzszerészek a központi gyűjtőhelyre szállították azokat a tüzérségi lövedékeket, ezzel egy időben a rendőrség feloldotta az útszakasz zárlatát.

Megállapították, hogy négy, 76 milliméteres második világháborús szovjet lőszer és egy, ugyancsak 76 milliméteres szovjet repeszlőszer került elő a földből - mondta a kommunikációs tiszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!