Hírek

2017.08.08. 15:21

Tömegverekedés volt a sárkeresztúri búcsú közelében

SÁRKERESZTÚR Botrányba fulladt a falunap - jelezte egyik olvasónk. A falunap nem fulladt botrányba - szögezte le a település polgármestere.

V. Varga József

Botrányba fulladt a sárkeresztúri falunap augusztus 6-án - legalábbis ezt jelezte lapunknak egyik olvasónk. Amint írta, két fiatal szólalkozott össze, szét akarták őket választani, de tömegverekedés lett a vége. Mintegy ötven-száz ember vascsővel és egyéb eszközökkel támadt rá két idősebb férfire. A két sérültet kórházba szállították, szerencsére, néhány zúzódással megúszták. Viszont a rendezők lemondták a falunapi sztárvendéget, és a bál is elmaradt. Sajnos, Keresztúron már szórakozni sem lehet - tette hozzá olvasónk.

Csutiné Turi Ibolya Fotó: VV

- A falunap nem fulladt botrányba - szögezte le a Fejér Megyei Hírlap megkeresésére Csutiné Turi Ibolya polgármester. Amint elmondta: valóban volt verekedés, de a rendbontás, az erőfitogtatás nem a falunap helyszínén, a Bella István Művelődési Ház udvarán, hanem a Vörösmarty és Szabadság utca kereszteződésében, a vidámpark, a búcsú közelében történt. Az előrejelzések szerint este vihar fenyegette a rendezvényt, s a sztárvendég 22 órakor lépett volna fel - folytatta a polgármester. A rendezők jobbnak látták egyeztetni vele, aki még el sem indult, így lemondták a fellépését. A vihar 21 órakor le is csapott a falura, és reggelig kitartott. Mindez igazolta, hogy az utcabál is veszélyben lett volna, az szintén elmaradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!