Hírek

2016.01.07. 08:12

Több napja nem evett a 80 éves néni

Idős asszonynak és hóesésben sétáló fiatalnak segítettek a Fejér megyei rendőrök.

A rendőrségre 2016. január 6-án délután arról érkezett bejelentés, hogy Székesfehérváron, egy idős hölgy otthonában több napja világít a lámpa, azonban az asszony nem ad életjelet magáról, a szomszédjai és a hozzátartozói sem érik el őt. A kiérkező rendőrök bejutottak a családi házba, ahol az egyik szobában megtalálták a zavart asszonyt, aki saját elmondása szerint több napja nem evett. A járőrök gondoskodtak a 80 éves nő kórházba szállításáról.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője 2016. január 6-án délután a 6-os számú főúton figyelt fel egy fiatal fiúra, aki a szakadó hóesésben Rácalmás irányába sétált az úton. A fiú elmondta a rendőrnek, hogy elveszítette a buszbérletét, készpénz nem volt nála, ezért úgy döntött, hogy gyalogosan indul haza Adonyba. A fiatalkorút a helyszínelő a szolgálati gépkocsijával Rácalmásig vitte, ahol már az Adonyi Rendőrőrs járőrei várták, akik otthonába kísérték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!