Hírek

2012.11.10. 07:05

Titokmanók és játékok

Nagykarácsony - A tizenhetedik Országos Mikulásfesztivál tegnap nyílt és december 20-ig várja a látogatókat. A közkedvelt programokat megtartották és lesznek újdonságok is.

Szigeti Sándor

Az Országos Mikulás Fesztivál több nagykarácsonyi helyszínen kínál programokat. A Mikulásház a központi épület:  dolgozószobájában találkozhatnak a Magyar Mikulással, az udvaron a szarvasait,  a csillagjáró szánt, a jóság kútját csodálhatják meg. Bubutímár Éva keramikus művész alkotásaiban a titkokat őrző manókat ismerhetik meg. A környezetvédelemre nevelő  Zöld Karácsony Társasjátéknak  a rendezvények háza ad otthont idén is. A játszóházban hétfőtől péntekig állandó programokkal várják a látogatókat: játékok, diavetítés, naponta többször bábjáték, kézműveskedés szerepel a kínálatban.
 A megyék karácsonyfái  még csupaszon állnak a polgármesteri hivatal udvarán. A vendég gyerekekre várnak, akik lakóhely szerint ékesítik majd fel egyiket vagy másikat  karácsonyra, az otthonról hozott, saját készítésű díszekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!