Hírek

2010.09.23. 02:27

Tanévnyitó a SZETA klubban

Székesfehérvár - A SZETA gyermekvédelmi klubja szeptember 29-én tartja idei tanévnyitóját. Az Esély hónap egyik eseménye a találkozó, amelyen szakmai program várja a tagokat.

Kovalcsik Katalin

A jövő szerdán, szeptember 29-én 16.30-kor kezdődő klubfoglalkozást A Szabadművelődés Házában rendezik meg, ahogy eddig is itt kapott helyet a szervezet, tudtuk meg Nagy Györgyné kuratóriumi elnöktől. A találkozón téma lesz az esélyteremtés, ahogyan a fehérvári Esélyek Háza igyekszik minden tekintetben érvényt szerezni a témának. Átadják az Esély-díjat, majd bemutatkozik a Frím Jakab Képességfejlesztő Szakosított otthon. A résztvevők konzultálhatnak a városi szociális iroda vezetőjével, Kincses Dáviddal az óvodai, iskolai gyermekvédelemről. Varga Magdolna táborvezető képes beszámolót tart a SZETA nyári táboráról. Nagy Györgyné a Smart Grant Alapítvánnyal szervezett adománygyűjtésről, a nyertes energetikai gépcserepályázat tennivalóiról, illetve a karácsonyi rendezvényről tájékoztatja a megjelenteket, ami a terveik szerint négyezer gyermeket és családjaikat érint majd. Az ünnep előtt szokták átadni a Csengőszó-díjat is, amely idén az ARÉV sportcsarnokban lesz. Az alapítvány irodájában vehetők át a segélyek, adományok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!