Hírek

2012.05.04. 08:07

Támogatásokkal a Hetedhét Játékmúzeumért

Székesfehérvár - A május közepén nyíló Hetedhét Játékmúzeum támógatói programot hirdetett a székesfehérvári vállalkozások, szervezetek, klubok és magánszemélyek körében. A felhívás célja, hogy egy-egy műtárgy jelképes örökbefogadásával az intézményt segítsék. Többféle támogatói fokozat létezik: örökbe fogadni kétezer és hetvenhétezer forintos jeggyel is lehetséges.

feol.hu

A Hetedhét Körbe többféle módon lehet bekerülni: egyrészt az örökbefogadás 2000 forintos örökbefogadási jeggyel lehetséges, ekkor az örökbefogadó megkapja a kiválasztott játék fotóját, valamint egy oklevelet. A virtuális örökbefogadás egy évre szól.

Ha valaki nagyobb összeget tud szánni arra, hogy a múzeumot céljai elérésében segítse, azok számára Héttalléros - 7000 forintos - támogatói jegy vásárlására van lehetőség. Ez esetben az adományozó a műtárgyfotó és az oklevél mellé egy családi belépőt is kap a Hetedhét Játékmúzeumba.

A támogatói rendszer legmagasabb fokozatába a Hetvenhét talléros - azaz a 77.000 forintos - támogatók tartoznak. Ennél az örökbefogadott játékra egy éves kizárólagosságot garantálnak, tehát nem kínálják fel örökbefogadásra másnak a műtárgyat. A Hetvenhét talléros támogatást a műtárgyfotón, az oklevélen és az ingyenes családi belépőn túl díjmentes tárlatvezetéssel köszönik meg, továbbá ezen támogatók névsora felkerül az intézmény weboldalára és a múzeum falán elhelyezett táblára is.

Már az első napon számos támogatási nyilatkozat érkezett a múzeumhoz, ezek közül kiemelkedik az a két Hetvenhét talléros hozzájárulás, melyet a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület, valamint Zámbóné Sitkó Ilona magánszemély ajánlott fel.

A múzeum továbbra is várja azok jelentkezését, akik a támogatói körbe szeretnének tartozni. A több mint 300 örökbe fogadható műtárgy fotóiból álló katalógust a székesfehérvári Tourinform Irodában (Oskola u. 2-4., Hiemer-ház) lehet megtekinteni. A támogatások nagyban segítik az intézmény munkáját és azt, hogy a Hetedhét Játékmúzeum „Székesfehérvár gyermekszobájává” válhasson - közölte az önkormányzat.

A támogatókat megcélzó első összejövetelről ide kattintva olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!