Hírek

2013.03.16. 14:28

Szombatra sokat javult a helyzet Mezőfalván

Mezőfalva útjai felszabadultak. Minden irányból el lehet hagyni a települést. Sárbogárd felé azonban csak a nagykarácsonyi bekötőig utazhatunk.

Horváth László

A közeli várossal összekötő utat jelenleg a rendőrség lezárta. Az út felszabadítását késő délutánra ígérték. Nem lehet elérni Sárbogárdot Kislókon keresztül sem! Változást csak az esti órákban remélhetünk.

A falu összes kijáratát megtisztították a hóakadályoktól. Az ideiglenesen elszállásolt emberek már reggel fél hétkor elhagyták a települést. A belső utakon is biztosított a közlekedés.

Sárbogárd felé még járhatatlan az út, rendőrök terelik a forgalmat. Fotó: Horváth László

Nagyvenyim és Mezőfalva között. Fotó: Horváth László

A délelőtt folyamán gépek indultak Mezőfalva külterületéhez tartozó Ménesmajorba, ahol gazdák és vállalkozók segítségével tisztították a bejáratot.

Szerencsésen kórházba ért az a mezőfalvi kismama is, akit még péntek éjjel vittek a dunaújvárosi szülészetre. Jó hír, hogy szombat délelőtt egészséges gyermeknek adott életet. Információnk szerint anya és gyermeke jól vannak. Jó egészséget kívánunk nekik!

A szombati napon visszatért az élet Mezőfalva utcáira. Sokan indultak a helyi boltokba, illetve a közeli városba vásárolni. Délelőtt pedig egy le nem mondott közösségi rendezvényt, a foltvarrók közös varrását sikerült, ha nem is teljes létszámban, de részleges érdeklődés mellett lebonyolítani.

A tél továbbra is jelen van, és okozhat még meglepetést. Mindenki járjon figyelmesen az utakon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!