Hírek

2013.12.12. 09:54

Szerdán elfogták, pénteken bíróság elé áll

Nikon a nyomkövető kutya mintegy 3 kilométeren keresztül követte a nyomokat. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették a betörőt.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra 2013. december 10-én 20 óra előtt néhány perccel érkezett bejelentés, mely szerint Kőszárhegyen a Deák Ferenc utca egyik családi házában betörés történt. Az azonnal a helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy a ház melléképületének ajtaját ismeretlen személy kinyitotta és onnan fémtárgyakat pakolt ki az udvarra, valamint az udvarban álló, a ház tulajdonosa számára idegen személygépkocsiba. A nyomkövető kutya a kocsi mellett talált nyomokon elindulva egy mintegy 3 kilométerre lévő házhoz vezette az egyenruhásokat.

A házban a rendőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították B. Ádám 25 éves helyi lakost. A fiatalember védekezésképpen elfogása előtt még bejelenést tett a Rendőrségen, hogy ellopták a gépkocsiját. Azonban amikor a nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, meggondolta magát, és őszinte beismerő vallomást tett. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben bíróság elé állítást kezdeményezett, így akár már pénteken jogerős ítélet születhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!