Hírek

2017.06.08. 12:52

A parkban aludt, teljesen kifosztották

A budapesti férfi a Palotai úti parkban aludt.

A székesfehérvári rendőrök a közterület-felügyelettel együttműködve fogtak el három helyi lakost, akik kifosztottak egy budapesti férfit. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 43 éves R. András, a 44 éves H. Gábor, valamint az 59 éves M.-né Sz. Erika ellen.

A nyomozás adatai alapján egy budapesti lakos 2017. június 6-án este Székesfehérváron, egy Palotai úti parkban aludt, amikor védekezésre képtelen állapotát kihasználva a háromfős társaság tagjai ellopták a nála lévő készpénzt.

A bűncselekményről a közterület-felügyelet munkatársai értesítették a rendőrséget, majd segítségükkel a nyomozók rövid időn belül azonosították az elkövetőket és néhány órán belül gyanúsítottként hallgatták ki őket. A rendőrök a társaság tagjait bűnügyi őrizetbe vették, majd mindhárom személy esetében előterjesztést tettek az előzetes letartóztatás indítványozására is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!