Hírek

2017.07.19. 19:20

Van, aki imádja, más azonban nem - Vélemények a Fiskális úti kereszteződésben kialakított műszaki megoldásról

SZÉKESFEHÉRVÁR - Egy nappal ezelőtt írtunk a Béla út - Fiskális út kereszteződésében kialakított műszaki megoldásról. Így látják olvasóink a helyzetet.

Fejér Megyei Hírlap

"Eddig sem volt sokkal jobb. A gyalogátkelőt meg előbbre kellett volna festeni, messzebb a Béla úttól." - vélekedik egy arra közlekedő a feol.hu-n is megjelent írás alatt, más viszont így érvel: "A busz óránként szenved itt a bekanyarodással."

Többek szerint jobb lett a kereszteződés, mások szerint nem
Fotó: KV

Van, aki Lovasberény felől érkezve találja nehéznek a Fiskálisra kanyarodást, egy másik olvasó szerint pedig "Minden kereszteződés veszélyes azoknak, akik nem tudnak vezetni. Egyszer úgy kellene kialakítani a városi közlekedést, hogy figyelembe vegyék az autók számát."

"Egy fokkal jobb, lett, imádom!" - véleményekkel is találkoztunk, ám legalább ennyi az ellenvélekedő is: "Nagyjából a legrosszabb dolog, amit sikerült közlekedés terén összehozni. Hajszál híján kerültük el az ütközést egy autóval."

Kapcsolódó cikkünk itt olvasható: Nem könnyen belátható az új fehérvári kereszteződés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!