Hírek

2017.07.19. 12:41

Kamion és busz ütközött Székesfehérváron - sérültek is vannak!

Székesfehérvár - Kamion ütközött egy helyi járatos busszal szerdán kora délután Székesfehérváron a Kadocsa és a Budai út kereszteződésében.

S. Töttő Rita

Információink szerint 3-4 könnyebb sérült van, a busz sofőrje azonban súlyosabban sérült. Őt nem rég szabadították ki a tűzoltók a roncsok fogságából. A helyszínelés és a mentés idejére forgalomkorlátozást vezettek be.

Frissítés:

A balesetben egy ember súlyos, míg négy személy könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az érintett útszakasz forgalma ismét zavartalanul halad.

Pruzsina Alice, a KNYKK Zrt. szóvivője a szerdai buszbaleset kapcsán elárulta: a balesetben az Ikarus c280 típusú busz 49 éves vezetője súlyosan sérült, törésekkel szállították őt kórházba. Az utasok közül négyen könnyű sérülést szenvedtek - ők is kórházba kerültek kivizsgálásra.

A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ autómentője a katasztrófavédelmi szakemberekkel együtt végezte a műszaki mentést annak érdekében, hogy minél hamarabb felszabadítsák a forgalom számára a helyszínt. A baleset okát vizsgálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!