Hírek

2017.02.12. 15:22

Szabadbattyán, Tác: Jó hangulatban báloztak a gazdák

Szabadbattyán – Bájos, csinos hölgyek és jóvágású urak múlatták jó hangulatban az időt a szombat esti gazdaköri bálon.

V. Varga József

A Szabadbattyáni Gazdakör Tácon tájolt, megtelt az étterem a szabadbattyáni, kőszárhegyi, táci és úrhidai gazdákkal és vendégeikkel, barátaikkal. Területalapú támogatás, kukorica ár, földvásárlás, takarmányár, fagykár, agrárpályázat – na, mindezekről nem esett szó. Vagyis csak kevés.

Derűs órák jellemezték a szombat esti gazdaköri bált Fotó: V. Varga József

A jelenlevő Kiss Norbert Ivótól, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér megyei elnökétől tudjuk: 2018-ig megvalósul az egész országot lefedő jégeső-elhárító rendszer kiépítése, a kamarai tagok segítésére pedig szolgáltató hálózatot alakítanak ki. „Pihenünk kicsit, lazítunk, szórakozunk, jól érezzük magunkat – fogalmazta meg Csókási Lajos gazdaköri elnök. – Aztán tavasszal újult erővel látunk neki a munkának." Az ízletes vacsorára jól csúsztak a zamatos borok és a hűvös sörök, benépesült a táncparkett, libbent a kisestélyi, koppant a lakkcipő, a kultikus rockballadára egybekapaszkodott ifjú és idős.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!