Hírek

2013.04.29. 09:48

Frontális baleset Zámolynál - feloldották a teljes útzárat (fotókkal)

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfőn 11 óra 32 perckor a 8123-as úton Székesfehérvár és Zámoly között.

feol-duol

14.45

A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, feloldották a teljes útzárat a zámolyi balesetnél - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Fotók: katasztrófavédelem

Szabó-Bisztricz Anett megyei katasztrófavédelmi szóvivő úgy tájékoztatott: hétfőn délben Zámoly és Székesfehérvár között két személygépkocsi ütközött, és mindkét autó az árokba borult. Az oldalára dőlt személygépkocsi vezetője és utasa a járműben rekedt. Az autó első szélvédőjét a hivatásos tűzoltók kivágták, majd a mentőkkel kiemelték a sérülteket.

A műszaki mentés részeként a tűzoltók a személygépkocsikat kerekeire állították és áramtalanították.

Gántnál is történt egy baleset. Részletek itt!

11.45

Az elsődleges adatok alapján két személygépkocsi ütközött össze frontálisan egymással, majd mind a kettő árokba borult, az egyik fejtetőre. Eddig három sérültről érkezett bejelentés. Közülük kettő a roncsokba szorult. A rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, a sérültek mentése megkezdődött. A helyszínen vannak a rendőrökön kívül a mentők és a tűzoltók is.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!