Hírek

2017.05.24. 14:21

Som Tamás nyomozó másodszor lett az Év rendőre

Som Tamás, a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozó alosztályvezető-helyettese másodszor nyerte el az Év rendőre címet. Két esztendeje megyei elismerésként, ezúttal a bicskei önkormányzat köszöneteként vette át a rendőrnapon a kitüntetést.

Zsohár Melinda

A Felcsúton élő harmincöt éves szakember édesapja és egyik húga is rendőr, ő maga járőrként kezdte pályáját. 2010-ben került a nyomozókhoz, a vagyon elleni bűncselekmények felderítése az igazi terepe.

Som Tamás
Fotó: Ifj. Döme László

Az első alkalommal elnyert Év rendőre kitüntetés két bravúros nyomozás jutalma volt, az egyiknél egy 47 rendbeli betörés elkövetőjét derítette fel, a következő évben 37 rendbeli betöréssorozat szálait bogozta ki. Jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója, munka mellett tanul. Nős, egy gyermeke van.

A kétszeres Év rendőre kitüntetés kötelezi, hangsúlyozza Som Tamás. Manapság a technikai fejlődés utolérte a rendőrséget is, modern eszközök segítik a bűnüldözést. Ám a rendőr, a nyomozó személyisége, gondolkodása, rátermettsége és elhivatottsága mindig fontos lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!