Hírek

2013.12.15. 18:50

Segítsünk együtt az árkipusztai gyerekeknek

Székesfehérvár – a Fejér Megyei Hírlap gárdája ebben az évben elhatározta, hogy karácsony előtti gyűjtőakciónk pusztai gyerekeket segít.

Kocsis Noémi

Még két nap áll rendelkezésre, hogy olvasóink segíthessenek szebbé tenni az árkipusztai gyerekek karácsonyát. Ők már nagyon készülnek, tegnap próbát tartottak a betlehemezésből a helyi kis kápolnában, a december 23-i, 15 órakor kezdődő ünnepséghez, amelyen az egész közösség, de még Mórról is sokan el szoktak jönni. A gyerekek közösen takarítják ki a kápolnát és díszítik fel a már várakozó fenyőfát.

A külön e célra nyitott számlaszámra várjuk adományaikat (a címzett a Pannon Lapok Társasága és lapunk a közlemény rovatban az „adomány” szót kérjük feltüntetni), de tárgyadományokat is felajánlhatnak, ezeket folyamatosan juttatjuk el a kedvezményezetteknek. A gyűjtés végéről szintén beszámolunk majd, ahogy az ünnepségről is.

SZÁMLASZÁM: 10300002-10583135-49020092, KÖZLEMÉNY: ADOMÁNY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!