Hírek

2015.01.31. 19:46

Sajtóbál a bazilikáért - László Zsolt itt vette át az Aranyalma-díjat

Másodszor szervezett jótékonysági bált szombat este a Pannon Lapok Társasága a megye meghatározó személyiségei, a Prémium magazin célközönsége számára.

B. Kiss László

A hagyományőrző Fehérvári Huszárok fogadták szombat este a Hotel Magyar Királyban a 2. Prémium Jótékonysági Sajtóbálra érkező vendégeket. Díszvendégként tisztelte meg jelenlétével a rangos társasági eseményt Spányi Antal megyéspüspök, L. Simon László államtitkár, Simon László kormánymegbízott, Cser-Palkovics András, Fehérvár polgármestere, Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke, Sághi Attila, a Forster Központ elnöke, valamint  Sárváry István helyettes államtitkár.

A jótékonysági bál tavalyi kedvezményezettje a Böjte Csaba által alapított, Fehérváron és Polgárdiban működő iskolaházak voltak, a mostaninak a bevételét pedig a fehérvári bazilika felújítására ajánlották fel a szervezők.

A sajtóbálon vette az Aranyalma-díjat László Zsolt. A Vörösmarty Színház színművésze a Fejér Megyei Hírlap olvasóinak szavazatai alapján – négy jelölt közül -  nyerte el a díjat.

Ugyancsak a bálon adta át Kázmér Judit, a PLT stratégiai ügyvezetője Elekes Andrásnak a lapcsoport újonnan alapított díját. Az FMH  lapigazgató főszerkesztőjének  nevéhez számos sikeres termék mentorálása fűződik - hangzott el a méltatásban. Így - többek közt - a RTV tipp bölcsője is Fehérváron ringott, itt született meg a Gazdaság Kalauz, ami aztán a többi megyében is mintaként szolgált. Elekes András sikeres főszerkesztője volt az ország egyetlen városi napilapjának, a Dunaújvárosi Hírlapnak.Nevéhez fűződik a megye településeit bemutató Metszetek című album, illetve Elekes András kezdeményezte azt is, hogy az idei sajtóbál bevételével a  fehérvári bazilika sürgető felújítását támogassák.

A 2. Prémium Jótékonysági Sajtóbál főtámogatója a Forster Gyula Nemzeti Örökségvédelmi és Vagyongazdálkodási Központ. Támogatók: Videoton holding, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, Fejér Megye Önkormányzata, Garzon Bútor, Sopron Bank.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!