Hírek

2012.03.30. 15:45

Rendszeresen megszervezi a SZETA a Gyermekvédelmi klubot

A székesfehérvári SZETA új kuratóriuma (Kocsaslijszkiné Rétvári Hédi - elnök, Kottyán Krisztina és Horváth Ildikó, kurátorok) folytatva a hagyományt, megtartotta az idei év első Gyermekvédelmi klubját.

feol.hu

A rendezvényen számos székesfehérvári iskola és óvoda képviseltette magát. A délután nagyon jó hangulatban telt, a gyermekvédelmi felelősök továbbra is együttműködésükről biztosították az alapítványt, hogy minél több hátrányos helyzetű gyermeken, családon tudjanak segíteni. Fő feladatnak a tehetséges és a felzárkóztatásra szoruló gyermekek segítését jelölték ki.  Folytatódik az élelmiszer és más adományok eljuttatása a rászorulókhoz, az ingyenes nyári táboroztatás, valamint a már hagyományos krízis segély és esély díj átadása.

A program Séllei Györgyi-tréner, mediátor, szexológus előadásával folytatódott, Szexuális nevelés - dilemmák, hol is tartunk a szexuális neveléssel? témában.

A Gyermekvédelmi klub rendszeres lesz, havonta várja a SZETA a felelős „gyermekvédelmiseket”, a gyermekeket, illetve pedagógiai és szociális területeket érintő előadásokkal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!