Hírek

2013.01.16. 10:40

Rendőrségi hírek: lelépett az albérlő, a kár több százezer forint

A rendőrség bűnügyi összefoglalójában szerepel bolti tolvajok, körözöttek elfogása, valamint egy albérlő, aki több százezer forintos kárt okozott.

feol.hu

Körözötteket fogtak a rendőrök

Székesfehérváron a Zámolyi utcában a járőrök igazoltattak egy 52 éves férfit kedden a délelőtti órákban. A priorálás során a rendőrök megállapították, hogy a Tolna Megyei Bíróság BV Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki az igazoltatottal szemben. A körözöttet Büntetés-Végrehajtási Intézetbe szállították, hogy a büntetésének letöltését megkezdje.

Sárbogárdon az Ady Endre úton a járőrök egy sárszentágotai lakost igazoltattak kedden a reggeli órákban. A férfiről priorálása során megállapítást nyert, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság körözését rendelte el, ezért előállították a rendőrök. A nyomozók kihallgatást követően a gyanúsítottat szabadon engedték.

Nem fizetett az albérlő - több százezer forint a kár

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy székesfehérvári férfi albérlőjével kapcsolatban kedden a reggeli órákban. Az albérlő a Budai úton lévő bérleményből fizetés nélkül távozott és magával vitte a lakás tartozékait is. A bűncselekménnyel több százezer forintos kár keletkezett. Az elkövetőt a nyomozók keresik.

Bolti tolvajt fogtak Sárbogárdon

Sárbogárdon egy üzletlánc biztonsági őre tett bejelentést a rendőrségre kedden. Az üzletben egy 16 éves fiút ért tetten, aki energiaitalt kísérelt meg ellopni. A kiérkező járőrök a tolvajt előállították és mivel már több alkalommal indult ellene szabálysértési eljárás, a nyomozók szabálysértési őrizetbe vették.

Szintén Sárbogárdon egy hipermarketbe kért rendőri segítséget a biztonsági őr kedden egy bolti tolvajhoz, aki csokoládét akart eltulajdonítani. Mivel a férfi ellen is több szabálysértési eljárás van folyamatban, szabálysértési őrizetbe vették.

Betörő rendőrkézen

Sárbogárdon a József Attila utcában szerdán a hajnali órákban a járőrök két személyt értek tetten, akik egy lottózóba törtek éppen be. A két sárbogárdi lakos kihallgatása folyamatban van - tájékoztatott a rendőrség szerda délelőtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!