Hírek

2013.01.03. 08:21

Rendőrségi hírek: ittas sofőrök, körözött személyek, tolvajok

A rendőrségtől kapott bűnügyi összefoglalóban szerepelnek ittas sofőrök, körözött személyek, bolti tolvajok.

feol.hu

Ittas vezetőket fogtak a rendőrök

Szabadbatyánban a Széchenyi úton igazoltatta a helyi körzeti megbízott szerdán egy  42 éves férfit, aki személygépkocsijával közlekedett. A férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda 0,60 mg/l értéket mutatott. Az ittas személy vezetői engedélyét a rendőr a helyszínen bevonta.

Zámolyon a helyi körzeti megbízott szerdán a kora délutáni órákban vont igazoltatás alá egy személygépkocsijával közlekedő 35 éves férfit. A vezetővel szemben alkalmazott alkohol teszter 0,11 mg/l értéket mutatott, ezért ellene feljelentéssel élt a rendőr.

Bakonycsernyén a Rákóczi utcában a járőrök egy 51 éves férfit igazoltattak. A bakonycsernyei lakos kerékpárjával közlekedett szerdán a késő esti órákban, mikor megállították a rendőrök. A vele szemben alkalmazott teszter 1,15 mg/l alkohol szintet jelzett, ezért részére 60 000 forint közigazgatási bírság került kiszabásra.

 

 

Körözött személyek rendőrkézen

Székesfehérvár, Palotai úton szerdán a délutáni órákban egy közúti igazoltatás során 28 éves nőt fogtak el a járőrök. Az intézkedés során ugyanis kiderült a hölgyről, hogy a Nyíregyházi Rendőrkapitányság személykörözését rendelte el.

Móron a Szent István utcában a járőrök egy 17 éves sárbogárdi lányt igazoltattak  szerdán. Az igazoltatottról a priorálás során megállapították, hogy a Sárbogárdi Rendőrkapitányság körözését rendelte el eltűnés miatt. Az eltüntet a Móri Rendőrkapitányságra szállították, ahol meghallgatását követően törvényes képviselőjének átadták.

 

 

Bolti tolvajt fogtak Fehérváron és Dunaújvárosban is

Székesfehérvár, Palotaion lévő áruházból kísérelt meg élelmiszert eltulajdonítani  szerdán egy 20 éves várpalotai lakos. A cselekményét a biztonsági őr felfedezte és rendőrt hívott a helyszínre. A kiérkező járőrök a férfit előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették.

Dunaújváros, Bercsényi úton lévő áruházból próbált meg szeszesitalt eltulajdonítani egy 52 éves dunaújvárosi lakos. A biztonsági őr azonban a férfi táskájában megtalálta az italt és rendőrt hívott a helyszínre. A járőrök a férfit előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették - közölte az eseteket a rendőrség csütörtök reggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!