Hírek

2013.12.03. 08:26

Rendőrségi hírek: bántalmazás, rongálás Sárbogárdon

Az elmúlt 24 órában a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon bántalmazás illetve közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indultak büntetőeljárások.

feol.hu

A Sárkeresztúri Rendőrőrsön hétfőn személyesen tett bejelentést egy asszony arról, hogy férje az elmúlt két napban többször bántalmazta. Ököllel megütötte, földön megrugdalta. Ennek során a hölgy megsérült. A sárkeresztúri körzeti megbízott K. Albert 34 éves sárkeresztúri lakost elfogta, majd előállította a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfivel szemben ezt követőn a rendőrök ideiglenes távoltartó határozatot hoztak.

A Sárbogárdi Rendőrkapitányságon a vasúti közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás Sz. Zsolt 40 éves kalocsai lakos ellen. A férfi hétfőn egy pótkocsis teherautóval közlekedett Sárbogárd belterületén, amikor a Katona utca és az Ady Endre út kereszteződésénél egy jobb kanyar során a félpótkocsi jobboldalával az Ady Endre úton található vasúti átjáró félsorompóját letörte. A férfit a rendőrök előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!