Hírek

2017.02.15. 12:47

Rendőrkézen a móri betörő

Több betöréses lopás elkövetésével gyanúsítja a rendőrség azt a móri férfit, akit kedden vettek őrizetbe.

B. Kiss László

Több vagyon elleni bűncselekmény is történt Móron a múlt év nyarának végén, őszének elején. A tettes jellemzően melléképületeket tört föl, illetve több, lakatlan, felújítás alatt álló ingatlanba is behatolt. A nem kívánt látogató legalább egy esetben hétvégi házhoz tartozó pincét, illetve melléképületet is felkeresett. A betörő zsákmányát kisgépek, kerékpárok, élelmiszerek, illetve fém használati tárgyak alkották.

Fotó: police.hu

A móri rendőrkapitányság nyomozói aprólékos adatgyűjtést folytattak a tettes kézre kerítése érdekében, ellenőrizték például a lehetséges értékesítési helyeket, és a helyszínek, valamint az elvitt tárgyak jellegéből adódóan valószínűsítették, hogy helybeli az elkövető  - tudtuk meg Kóber Károly alezredestől, a móri kapitányság bűnügyi osztályvezetőjétől.

A nyomozás eredményeként a rendőrség látókörébe került egy helybeli fiatal felnőtt, akinél kedden házkutatást tartottak. A házkutatás eredményesnek bizonyult, úgyhogy kihallgatásra előállították az illetőt. Ő a kihallgatáson több bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség a férfit  őrizetbe vette, és előterjesztést tett  előzetes letartóztatásának  indítványozására fehérvári ügyészségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!