Hírek

2016.01.10. 07:58

Randalírozó fiatalok és ittas vezetők

Az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei Fejér megyéből.

Dunaújváros, Váci Mihály utcából érkezett lakossági bejelentés hangoskodó fiatalokról 2016. január 9-én este. A helyszínen intézkedő rendőrök a 20, 28 és 31 éves férfit igazoltatták, melyet megelőzően – a rendelkezésre álló adatok alapján – az együk egy szemeteskukába dobott kétgrammnyi kábítószergyanús anyagot. A három férfit a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra mintavételre. Az ügyben büntetőeljárás indult kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Dunaújváros, Építők útján intézkedtek a rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél 2016. január 9-én hajnalban. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 21 éves mezőfalvi férfi személygépkocsijával közlekedett az úton, amikor egy hókupac a járművét megdobta és a szemközti sávba sodródva az ott szabályosan közlekedő gépkocsinak ütközött. A rendőri intézkedés során a baleset okozójával szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, valamint azt is megállapították a rendőrök, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A balesetben a 21 éves sofőr és 20 éves utasa sérültek meg, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság büntetőeljárás kereteiben vizsgálja a körülményeket.

Közúti közlekedési baleset történt a 64-es számú főúton 2016. január 9-én délelőtt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy 42 éves férfi Enying és Dég között közlekedett egy munkagéppel, amikor Enying külterületén egy tehergépkocsi megelőzte. Az előzési manőver során a munkagép vezetője – ismeretlen okok miatt – a járművét balra kormányozta és így a homlokrakodó lapátja a teherautó bal oldalának ütődött. Az ütközés következtében a gépkocsi irányíthatatlanná vált és az utat elhagyva árokba csapódott. A baleset során személyi sérülés nem történt. A munkagép vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, és a rendőrök azt is megállapították, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A férfi ellen büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!