Hírek

2016.06.01. 15:13

Rács mögött a mutogatós

Székesfehérvár - Szeméremsértés vétsége miatt negyven napos elzárásra ítélte a bíróság azt az afgán férfit, aki az egyik bicskei nemzeti dohányboltban mutogatta magát.

Zsigó Ferenc

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője a feol.hu érdeklődésére elmondta, hogy a 39 éves afgán állampolgár ügyét a bíróság gyorsított eljárásban, szerdán tárgyalta, s ekkor hozta meg a fenti jogerős ítéletet.

Amint azt korábban megírtuk, a rendőrség hétfőn közölte, hogy szeméremsértéssel gyanúsítanak egy 39 éves afgán oltalmazott férfit. A rendőrségi honlapra feltett közlemény szerint "a férfi egy település egyik nemzeti dohányboltjában szeméremsértő módon mutogatta magát. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, oltalmazottként elismert afgán állampolgárt a rendőrök a nemzeti dohánybolt közelében elfogták."

Már kedden kiderült, hogy a bicskei menekülttábor egyik lakójáról van szó, akit a sértett, azaz a trafikban dolgozó nő jelentett fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!