Hírek

2013.01.22. 09:10

Pusztában hagyták a lányokat a hajnalban, Sárbogárd után

A rendőrök két esetben is biztonsági intézkedéseket tettek az elmúlt napon Fejér megyében: két lányt például alkalmi fuvarozójuk és társa hagyott cserben.

feol-duol

Sárbogárdról két testvérpár indult haza már január 22-én a hajnali órákban Alapra. A 19 és 20 éves lánynak két férfi ajánlotta fel, hogy hazafuvarozza őket autójukon. Azonban az autó Sárbogárdot elhagyva kb. 10 km után műszaki problémák miatt leállt. A két „gavallér”, mivel az autót nem tudta újraindítani, lezárta a kocsit és elindult gyalog visszafelé, Sárbogárd irányába. A két fiatal lányt otthagyták a pusztán, a lezárt autó mellett. A lányok nem mertek gyalog elindulni, mivel Alap kb. 20 km-re volt tőlük. Elkeseredésükben a rendőrséget hívták és a  sárbogárdi járőrök perceken belül meg is érkeztek a didergő lánykákhoz. A testvérpárt biztonsági intézkedés keretén belül otthonukba szállították és szüleiknek átadták - tudtuk meg kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságtól, amely egy másik intézkedésről is beszámolt.

Enyingen a Kossuth utcában a szolgálatukat ellátó járőrök egy földön fekvő férfit észleltek január 21-én az éjjeli órákban. A magatehetetlen férfi elmondta a rendőröknek, hogy rosszul lett, elesett és képtelen felkelni. Az egyenruhások a sérültet életének és testi épségének megóvása érdekében a mentőkkel kórházba szállíttatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!