Hírek

2013.07.18. 17:51

Probléma elhárítva, ismét megnyílt a plaza

Rekord idő alatt helyre állt a rend, a tűzoltók, a katasztrófavédelem és a rendőrség a városvezetéssel karöltve állt a helyzet magaslatán.

Kajdi Erika

A megbízott szakemberek és a személyzet felkészültségének köszönhetően három nap alatt sikerült elhárítani a problémát a hétfőn kigyulladt Alba Plaza-ban. Az elektromos rendszer meghibásodása miatt 15-én, kora délután ki kellett üríteni az épületet, a füst az egész vásárlótérben elterjedt, de a szervezettségnek köszönhetően a kiürítés szervezetten zajlott, személyi sérülés nem történt.

Korábbi cikkünkkel ellentétben a tűz nem a nyugati bejáratnál lévő kis gyorsszervizben, kulcsmásolóban, hanem a mögötte lévő trafóházban keletkezett. A kialakult zárlat az egész áramellátást megbénította, de a szakemberek áldásos munkája meghozta gyümölcsét.

Csütörtökön délután kettőkor ismét hálózatba lehetett kapcsolni az épületet, ami így délután háromkor újra megnyithatta kapuit a közönség előtt, a mozi már délután négy órától vetített filmeket. Tegnap a Városi Piac rendje is helyreállt, az árusok újra megtölthették portékáikkal a vásárteret, ma pedig az ételudvar is újból az éhes látogatók rendelkezésére áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!