Hírek

2012.04.04. 14:27

Pezseg a fehérvári vízipólóélet

Székesfehérvár - Aktív a város sportéletében a Fehérvár Póló SE, Fehérvár vízilabda-szakosztálya megpróbál minél több gyereket megmozgatni.

Bobory Balázs

Pezseg a vízilabdaélet Székesfehérváron.
A Fehérvár Póló SE vezetőinek  régóta dédelgetett vágyat sikerült megvalósítaniuk:  első ízben került megrendezésre a városban  a Vodafone sulipóló-kupa, amelyen mintegy 120 gyerek ugrott medencébe, iskoláik színeiben. Három korosztályban versenyeztek a fiatalok, végül a Széna téri, a Hétvezér és a Tóvárosi suli örülhetett diadalnak. A szervezők jövőre ismét megrendeznék a viadalt, immár külön a lányoknak is. 

Mától  közös edzőtáborban készül a Fehérvár Póló SE 1997-1998-ban született gyermekekből álló csapata, a holland WOC együttese és az osztrák korosztályos válogatott. Az esemény csúcsa az április 6-án és 7-én megrendezésre kerülő Tavaszi-kupa lesz, amelyen az említett három alakulat mellett még a Tatabánya vesz részt. A mérkőzések pénteken  17 órától (két meccs), szombaton  pedig 14 órától kezdődnek (hat meccs). Érdemes lesz kilátogatni.

A mögöttünk álló hét végén az FPSE  gyerek-, illetve serdülő együttese Kaposváron játszott. A gyerekcsapat 13-9-re kapott ki (fehérvári gólszerzők: Brumbauer 5, Gáti 2, Hajós, Hrabovszky), míg a serdülők 13-8-ra (Horváth Zs. 5, Koszpek 3). Mindkét alakulat a hajrában jött fel, de már nem volt idő a szorosabb eredmény elérésére.
Az 1998-ban született ifjakból álló Fehérvár-Mór közös csapat a Duna-kupában vesz részt és az OSC mögött a második helyen áll. Az ősztől az 1999-2000-ben született korosztály is versenyezni fog  a Budapest-bajnokságban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!