Hírek

2015.07.10. 06:15

Pénteken is a viharkárok adnak feladatot a tűzoltóknak

Ötven alá csökkent a szerdai viharral kapcsolatos bejelentések száma Fejér megyében.

Ezek többsége vezetékekre dőlt fák és lógó ágak, amelyek eltávolításához sok esetben a magasból mentő létrás járműre is szükség van. Pénteken a székesfehérvári egységek mellett a dunaújvárosi és a sárbogárdi hivatásos tűzoltók is a károk felszámolásán dolgoznak a megyeszékhelyen, illetve a Velencei-tó déli partján.

Csütörtökön is többségében vezetékekre és épületeknek dőlt fákat, veszélyesen lógó ágakat távolítottak el a katasztrófavédelem egységei. A pusztaszabolcsi és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók a velencei önkéntes tűzoltó egyesület tagjaival Agárdon, Gárdonyban és Velencén dolgoztak. Székesfehérváron a megyeszékhely tűzoltói mellett a sárbogárdi hivatásos és az iszkaszentgyörgyi önkéntes tűzoltók segítették a kárfelszámolást. A Kelemen Béla utcában egy vaslábakon álló, húsz négyzetméteres reklámtáblát is kerítésre döntött a szél. A táblát a tűzoltók a daru segítségével a földre fektették. Magyaralmáson és Zámolyon is kidőlt fák, leszakadt ágak adtak sok feladatot a tűzoltóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!