Hírek

2013.05.14. 08:02

Óvodába tört be két férfi Fehérváron, de hamar elfogták őket

Székesfehérvár - A maroshegyi óvodába tört be két férfi még május 11-én este, s műszaki cikkeket loptak, de lakossági segítséggel rövid időn belül elfogták őket.

feol.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat F. Krisztián József (28) és B. Balázs (29) székesfehérvári lakosok ellen, betöréses lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt – tájékoztatott kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szombaton az esti órákban fiatalok egy csoportja a Maroshegyi Óvoda környékén beszélgetve mulatta idejét. Társalgás közben zajra lettek figyelmesek és meglátták, hogy az óvoda ajtaját egy férfi feszegeti. A fiatalok azonnal hívták a 107-et és a telefonban folyamatosan tájékoztatták a rendőröket az általuk látottakról. Gyakorlatilag végignézték, ahogy a férfi betört az oktatási intézménybe és onnan műszaki cikkeket tulajdonított el. A perceken belül helyszínre érkező rendőrök a menekülő elkövetőt és társát elfogták. A két férfit a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra állították elő az egyenruhások, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd bűnügyi őrizetbe vették őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!