Hírek

2017.05.16. 09:49

Ön elengedné a gyermekét kirándulni ilyen állapotú busszal?

Pest megye - Az osztály- és tanulmányi kirándulások korát éljük május-június hónapban. Ezzel kapcsolatos az alábbi friss olvasói panasz is, a közösségi oldalról:

Kocsis Noémi

"Kezdődik az osztálykirándulás szezon. A negyedikes gyermekem ma reggel indult 3 napra Visegrádra, busszal. Ez a busz kereke! (Ezt hívják tükörsima felületnek??) A szülők rendőrt hívtak, aki nem engedte a buszt elindulni (se gyerekkel, se üresen). A buszos simán beültetett volna két osztálynyi gyermeket ebbe a járműbe...felháborító. Végül vonattal, komppal, busszal, stb mennek, a csomagokat szülők fuvarozzák. De így legalább biztonságban vannak!  Ezúton is köszönöm az ott lévő szülőtársak határozottságát!!! Nem tudom,hány balesetnek kell ahhoz történnie, hogy a buszok már valóban csak megbízható műszaki állapotban közlekedhessenek!!!" - írja Nóra Kerepesről.

Fotó: V. Nóra

A vélemény rengeteg megosztást és hozzászólást indukált, sokak véleménye szerint a sofőr a hibás, ha bevállalja az utat ilyen gumikkal, míg mások úgy vélekedtek, a kiszolgáltatott helyzetben lévő buszvezető csak utasítást teljesít, különben ugrik az állása. és voltak, akik azt jelezték, vidéki iskolába járó gyermekeiket naponta szállítja ilyen helyközi busz,  a képen megjelenített helyzet arrafelé mindennapos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!