Hírek

2014.04.02. 14:00

„Összeszerelő üzem lettünk ”

Az LMP erős, következetes ellenzék szeretne lenni 2018-ig.

Tribolt Lajos

– Szeretném világossá tenni, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egyszer már Orbán Viktor kezére játszották az országot. Az ő alakulatuk nem lesz képes leváltani a nemzeti cinizmus rendszerét – mondta fehérvári sajtótájékoztatóján Schiffer András, az LMP elnöke.

Az ál baloldal és a Fidesz tette összeszerelőüzemmé az országot. Dicsekedhet a miniszterelnök, hogy milyen olcsó nálunk a munkaerő és milyen könnyű őket kirúgni fejtegette Schiffer András. Hozzátette, hogy nálunk sajnos nincs értéke a tudásnak.

AZ LMP elnöke arról is szólt, hogy Kóka János az Orbán Viktor vezette delegáció tagja, olyan vállalkozást képviselve, amelyből Gyurcsány is osztalékot kap. Az LMP már javasolta vizsgáló bizottság felállítását annak kiderítésére, mely offshore cégek vitték külföldre a fejlesztési pénzek jelentős részét, ám bizottság létrehozását a Fidesz és az ál baloldal együtt megakadályozta.

Az LMP mostani programját 2018-ra kormányprogrammá dolgozza ki és a megújuló Magyarországért dolgozik majd. Ezért a mostani választás tétje a remény fenntartása.

Olyan országot szeretnének, amely nem a kizsákmányolást célozza meg, olyat, amelyben a fiatalok tudásuk alapján itthon boldogulnak.

Schiffer szerint az ország elvesztegetett 25 évet, de újabb 25 éve már nincs. Arra kér felhatalmazást a választóktól, hogy minél hamarabb dolgozhassanak a megújuló Magyarországért. Most ellenzéki szerepre készülnek, de nem mindegy milyen erősek lesznek. Kérdésre válaszolva azt mondta, nem hiszi, hogy Fidesznek kétharmados többsége lesz, akkor pedig lehet tenni a jogbiztonság minimumának érdekében. Azt mondta, Paksot sem csak április 6-ig ellenzik, hanem következetesen, ahogy eddig is mindent csináltak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!