Hírek

2016.07.21. 08:49

Összefogott a község Thesszáliáért

Iváncsa - Összefogott a település: Vörös Thesszália gyógykezelésére fordítják a július 30-ai aratóbálból befolyt teljes összeget.

Sebestyén Lilla

A kislánynál néhány hónapja diagnosztizáltak rosszindulatú agydaganatot. Miután fény derült a súlyos betegségre, műtét, majd hosszadalmas kezelés következett, mely jelenleg is tart.

-  Vörös Thesszália betegsége miatt felfoghatatlan a családra nehezedő lelki teher, emellett erejükön felüli küzdelmet folytatnak a gyógykezeléshez és a család megélhetéséhez szükséges anyagiak előteremtése miatt. Küzdenek némán és csendben, de vannak, akik ezt a néma-csendet „meghallották" és bízva a közösség  erejében elindították azt a jótékonysági kezdeményezést, amely a kislány gyógykezeltetésének támogatására irányul. Az önkormányzat pedig védnökséget vállalt a kezdeményezés felett - tájékoztatott minket levelében Tatár Szilvia, Iváncsa polgármestere.

A település több pontján adománygyűjtő dobozokat helyeztek ki, de a családnak szánt támogatást az Iváncsáért Közalapítvány 57700050-10003255 számú bankszámlájára is el lehet juttatni. A közleményben csupán azt kell feltüntetni: a Vörös család javára.

Továbbá a július 30-i, ez évben negyedik alkalommal megrendezett arató bál teljes bevételét szintén felajánlják Vörös Thesszália gyógykezelésének támogatására. A rendezvényre a helyi és környező települések lovasait, traktorosait, táncolni – mulatni szerető fiataljait – időseit várják. A felvonulásra a gyülekező fél tízkor kezdődik az iváncsai Faluháznál, onnan indul ugyanis a táncos körmenet. Az utcabált a község Fő terén tartják, este nyolc órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!