Hírek

2013.06.07. 09:28

Őrizetben a váli betörő - hétvégi házból lopott

Egy váli férfi bejelentése alapján fogták el a szintén váli betörőt, aki a sértett hétvégi házából közel 300 ezer forint értékben lopott.

feol.hu

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy váli férfi bejelentése alapján, akinek Vál, Somos dűlőben lévő hétvégi házába ismeretlen személy betört, és onnan hangfalat, CD lemezeket, távcsövet, íjat, hosszabbítót, dekopír fűrészt, fúrógépet, késeket és különböző élelmiszereket tulajdonított el, közel 300 000 Ft értékben - tájékoztatott pénteken a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotók: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozás során június 6-án a rendőrök elfogták és előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Attila 23 éves váli lakost, akinek házában házkutatást tartottak, mely során több olyan tárgyat megtaláltak és lefoglaltak, ami a lopásból származott.

F. Attila kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!