Hírek

2016.08.26. 15:31

Önkielégítő férfi ijesztgeti a nőket a Zrínyi utcánál

Székesfehérvár – Egy 25-30 körüli, testesebb férfi bujkál és nőkre „vadászik” a Budai úti bevásárlóközpont mögötti gazos, bokros részen. Bernadett erre próbált eljutni a bolthoz, amikor azt vette észre, hogy a bokorban önkielégít az illető.

Házi Péter

– A Zrínyi utca felől próbáltam eljutni a kutyafuttató mögött kitaposott gyalogösvényen a Budai úti bevásárlóközpontba. Először még messzebb, a fák között tűnt fel egy férfi, ám ahogy továbbmentem, azt vettem észre, hogy a bokrok között ő is közelít felém, s közben maszturbál – mondja olvasónk, Bernadett, aki nagyon megijedt és sietősre fogta a lépteit, hogy minél előbb kiérjen a bokros területről.

Szerencsére más egyéb nem történt, az olvasónk leírása szerint 25-30 körüli, kövérkésebb férfi nem tűnt agresszívnek, nem is próbálta megszólítani olvasónkat: – Az ember ilyen esetben leginkább arra koncentrál, hogy biztonságos helyre érjen, én is csak percekkel később gondoltam arra, hogy esetleg hívni kellene a rendőrséget. De ha kijönnek, miként bizonyítom a történteket? – teszi fel a kérdést Bernadett, aki végül nem tett feljelentést, de azt megfogadta, a jövőben nem vágja le az utat a „susnyáson” keresztül. Véleménye szerint a férfinek ez a terület lehet a „vadászhelye”, mert tényleg könnyű elbújni a zöldben és onnan figyelni az erre járókat.

A rendőrségnél érdeklődtünk, tudnak-e a nyilvánosan önkielégítő férfiről, de amint Horváth Diána szóvivő érdeklődésünkre elmondta, eddig nem érkezett hozzájuk ilyen bejelentés. A megkeresésünket követően azonban a közeljővőben rendszeresen ellenőrzik majd a területet. A rendőrségi szóvivő szerint általánosságban elmondható, hogy az ilyen személyek általában nem agresszívak, ennek ellenére nem árt az óvatosság. Segítheti a rendőrök munkáját, ha azonnal bejelentést teszünk, a részletes személyleírás is segít az illető kézre kerítésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!