Hírek

2014.01.09. 17:50

Megkapták az ajándékokat a Nagy Mozaikkereső nyertesei

Székesfehérvár - Átadtuk csütörtökön a PLT Nagy Mozaikkereső nyereményjáték Fejér megyei nyerteseinek ajándékait.

Szabó Zoltán

A csoportképen Pájné Fodor Tünde, Páj Attila, Elekes András főszerkesztő, Pálmai Gábor, Pafkó József és Krupánszki Mihály
(Fotó: Koppán Viktor)

Lapunk szerkesztőségében üdvözölte a nyerteseket Elekes András főszerkesztő, aki elmondta, hogy nem túl gyakran szervezett nyereményjáték, de komoly, értékes akció a Nagy Mozaikkereső, amelyben sok szép ajándék talált gazdára. A fődíjat, egy személygépkocsit ugyan nem Fejér megyében sorsolták ki, de itt is hasznos, értékes ajándékokat adhattunk át. Három kerékpárt és egy takarítógépet. Utóbbit, a takarítógépet adonyi olvasónk, Páj Attila vehette át, aki több, mint 20 éve előfizetője lapunknak, és rendszeresen részt vesz játékainkon, most először nyert. Kerékpárt vihetett haza a szári Krupánszki Mihály, aki több, mint 20 éve olvassa a Hírlapot, és elégedett vele. Nyereményhez még nem volt szerencséje. A másik kerékpár a székesfehérvári Pafkó Józsefé lett, aki szintét 20 éve rendszeres olvasónk, főleg a szombati számot kedveli. A harmadik kerékpárral a szintén fehérvári Pálmai Gábor távozhatott, aki három évtizede már nyert lapunknál egy ajándéktárgyat. Mint mondta, a Hírlapban megtalálja azt, amit a város eseményiről, életéről tudni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!