Hírek

2016.12.13. 14:48

Nyerges vontatót rongált

A bicskei rendőrök rövid idő alatt azonosítottak és gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, aki egy közlekedési manőverből kifolyólag keveredett szóváltásba egy másik sofőrrel.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás vétség és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást Cs. Zoltán ellen.

A rendőrök azzal gyanúsítják a felcsúti lakost, hogy 2016. december 12-én kora este Alcsútdobozon megállásra kényszerített és megrongált egy nyerges vontatót, miután annak vezetőjével egy közlekedési szituáció miatt konfliktusba keveredett. A nyomozás adatai szerint a férfi a tehergépjármű bal oldali visszapillantó tükrét letörte, majd azt a lehúzott ablakon keresztül a szerelvény fülkéjébe hajította. A rendőrök azonosították a 41 éves elkövetőt, lakcímén elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!