Hírek

2017.02.27. 12:31

Nyelik a port - fekvőrendőr vagy aszfalt kéne

Rácalmás – Ismét jön a száraz időszak, a Rácalmásról Dunaújvárosba tartó autók azonban nem veszik vissza a sebességet a Duna-part Páskom utca környékén. A lakók pedig nyelik a port.

S. Töttő Rita

A lakók tavaly már felemelték a szavukat a az alsó Duna-parti Páskom utca kapcsán, melyen keresztül Rácalmásról Dunaújvárosba itt mennek keresztül az autók. Sajnos azonban az erre járók – derült ki egy közösségi oldalas hozzászólásból – nem vesznek vissza a gyakran 60-70 kilométer/órás sebességből, annak ellenére sem, hogy az út tűrhetetlenül porzik. A felverődő port pedig a lakók nyelik. Van, aki aszfaltozást, más fekvőrendőrök kihelyezését javasolja. Lapunk megkereste az ügyben a rendőrséget, amely már hallott az itteni problémáról. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos válasza szerint éppen ezért a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai rendszeresen végeznek közúti ellenőrzéseket a közlekedés biztonsága érdekében itt is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!