Hírek

2012.10.11. 13:13

Nőket futtatott, rács mögé került egy ercsi férfi

Fejér megye - Kitartottsággal gyanúsítanak és őrizetbe vettek egy ercsi férfit, aki prostituáltakat futtatott a megyehatáron.

feol.hu

A Fejér megyei rendőrök október 10-én délelőtt,  Budapesten fogták el azt a 41 éves ercsi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy üzletszerű kéjelgést folytató nőkkel kitartatta magát - tájékoztatott csütörtökön a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A büntetett előéletű férfit, elfogását követően a rendőrök előállították a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol kitartottság miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A terhére rótt bűncselekmény elkövetése miatt akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető.          

A prostituáltakkal szemben – akik általában az északi megyehatár útvonalain álltak kinn – többször intézkedtek a dunaújvárosi járőrök. Legutóbb a hétvégén, amikor előállításukat követően szabálysértési őrizetbe kerültek. Ellenük szabálysértési eljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon tiltott kéjelgés miatt.    

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!