Hírek

2012.09.10. 18:21

Nemzetközi tornán szerepelt az Alba Fehérvár - Braniszlav Dzunics értékel

Székesfehérvár - A múlt hét végén Nagyváradon megrendezett nemzetközi férfi kosárlabda tornán az Alba Fehérvár a 4. helyen végzett. Braniszlav Dzunics vezetőedző értékeli a látottakat.

Fejér Megyei Hírlap

- Miután a felkészülést követően most kezdtünk el játszani, ebből a szempontból hasznos volt számunkra a torna - kezdte értékelését Braniszlav Dzunics, az Alba Fehérvár vezetőedzője. - Ugyanakkor az is tény: miután a Paks, és két román élcsapat, a Nagyvárad és a Kolozsvár volt az ellenfelünk, jelenlegi állapotunkban erős volt nekünk a torna, amelyet azért mindenképpen hasznosnak ítélek meg. Hiszen a játékosaink a harmadik, a Nagyvárad elleni  meccset  kivéve helytálltak, akkor viszont rosszul játszottak. Az öröm, hogy mindenki megkapta a lehetőséget a játékra, így a 18 éves fiataljaink is, akik beleszagolhattak a nemzetközi légkörbe. Mindenki az  elvárható teljesítményt nyújtotta ebben az időszakban. Ne feledjük, hogy három hiányzónk is volt: a válogatott Szabó Zsolt, a műtét után lábadozó Keller Ákos, és név nélkül egy külföldi hátvéd, aki a kedden próbajátékra érkező Cox is lehet. Ami Josiah Turnert illeti, jó benyomást tett rám, de sajnos a második mérkőzésen megsérült. Vannak jó dolgai, s van, amit meg  kell beszélnünk.   Kedden eldől, hogy mi lesz vele: itt maradhat, vagy távozik.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!