Hírek

2014.08.29. 06:48

Nemi szervét mutogatta az 58 éves férfi Zámolyon

Zámolyon szeméremsértőt fogott el a helyi körzeti megbízott, Gánton életet mentett.

Sebestyén Lilla

10:12 Információink szerint a kislány mindössze tizenegy esztendős. A szeméremsértő férfi pedig idén harmadszorra szabadult a börtönből és korábban is hasonló bűncselekmények miatt tartóztatták le.

08:46 Zámoly község körzeti megbízottjának tett bejelentést egy helyi lakos csütörtök délután, miszerint kislányának egy idegen férfi nemi szervét mutogatta a Vörösmarty utcában. Az egyenruhás a megadott személyleírás alapján a községben személykutatást végzett a vele szolgálatban lévő polgárőrrel, mely során egy órán belül elfogta az 58 éves helyi férfit. A rendőrök N. Istvánt szeméremsértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Gánton a helyi körzeti megbízottnak érkezett állampolgári jelzés csütörtökön, hogy a Balázs Jenő utca egyik házában élő idős bácsi két napja nem adott életjelet magáról. Az egyenruhás a családi házba behatolva rátalált a 72 éves férfire, aki kiszáradva és eszméletlenül feküdt a házban. A bácsihoz mentőt hívott a rendőr, akik kórházba szállították további ellátásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!