Hírek

2016.10.21. 09:49

Nagyon király tanév elé néz a fehérvári diákság

Megtartotta alakuló ülését a napokban a Székesfehérvári Diáktanács új elnöksége. Sok meglepetéssel, színes fehérvári életet ígérnek a diáktanács elnökségi tagjai az elkövetkező tanévre. Vagy, ahogy az alelnök, a ciszteres Édes Eszter írta egyik közösségi oldalán: „Fehérvári diákok figyelem! Legyetek tele élettel, mert nagyon király tanévünk lesz!”

Buthy Lilla

-          A Diáktanács eddig programjait mindenképpen megtartjuk, és fejlesztjük. De sok új, ötletes tervet is felvetettünk, melyeknek az alap motívumai még most körvonalazódnak.  Amire nagyon fókuszálunk az a 2017-es Országos Diákparlament, amit Székesfehérváron rendeznek meg februárban – mondta az első alakuló ülését követően a Székesfehérvári Diáktanács új elnöke, a Vasvári Pál Gimnázium diákja, Nagy Boglárka.

Fotó: Simon Erika

-          Az eddigi években fiúk voltak az elnökök, alelnökök, most három lány is van az elnökségben. Azt kell, hogy mondjam, idáig nekem mindenkivel tetszik a közös munka. Erős és jó csapat jött össze – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!