Hírek

2017.08.06. 16:05

Velociraptor mentes zóna a tizenötödik Nagylóki napokon

A tizenötödik Nagylóki napokon, pénteken este a Piramis együttes koncertezett a faluban. Szombaton „belecsaptak a lecsóba”, vasárnap este nyárson sütötték a hízót. Az egy négyzetméterre jutó világbajnokok száma csúcsot döntött a kempo bemutató alkalmával.

V. Varga József

A Piramis 2009-ben tért vissza. Gallai Péter billentyűs, Köves Miklós dobos és Závodi János gitáros úgy érezte, hogy nem lehet veszni hagyni az együttes zenei örökségét. Csatlakozott hozzájuk Nyemcsók János énekes és Vörös Gábor basszusgitáros. Pénteken este kiváló Piramis épült a nagylókiak örömére.

Zen bu kan kempo ifjú nagylókiak módjára. A kempósok látványos bemutatóval szolgáltak szombaton délután

Kánikula ide, „sivatagi show” oda, az Utcák bajnokságának elkeresztelt kispályás focitorna nem maradhatott el szombaton. A hét csapatból első helyen végzett a Kossuth utca, megelőzve a Beef-farmer és a Petőfi utca gárdáját.

A Csapjunk a lecsóba! elnevezésű főzőversenyen viszont csupán négy különítmény indult. Az egyik környezettudatos kukta nevetve mondta: a többiek nem akarták még tovább melegíteni a „klímát”. Végül a pálmát jóféle magyaros lecsójukkal az Unokatesokk alakulata vitte el, megelőzve Határ Jóska, a B.K.V és a Csajok válogatott formációját.

Komjáti Zsuzsanna és Fürész Viktor a konditeremben

A velociraptor mentes konditeremben (bizony, a felirat szerint itt 25 915 000 026 napja nem történt raptor támadás...) Fürész Viktor személyi edző vezetésével, első alkalommal rendezték meg a Nagylók Gym Challenge névre hallgató erő és állóképesség bajnokságot. A teremben Dömötör Jácint, míg szabadtéren Kranauer Gábor nem talált legyőzőre. Egy szem lányként, Komjáti Zsuzsanna is megérdemelte az aranyat.

Polgár Tamás világbajnok vezetésével a Sárosdi Kempo Sportegyesület nagylóki csoportja mutatta meg délután a közönségnek zen bu kan kempo tudását. Kicsik és nagyok egyaránt. Az amatőr buszhúzó-bajnokságot Juhász László vezényelte le, Végh Tomi nagyszerű stunt rider motoros bemutatóval érkezett. Este Rony, majd a ManGoRise koncertezett, a hajnalig tartó zenés video diszkót Arató András keverte.

Fruskák búcsúfiával: Fédra (b) és Jázmin

A falunapi élet tegnap délután folytatódott. Színpadra lépett a helyi Bakakórus, majd a Nagylóki Népdalkör  és a Szöszölő Néptáncegyüttes következett. Meglepetés előadással a Csak Csajok szolgáltak. Szép Bence a világ legügyetlenebb bűvészeként nyitott, majd dumaszínházi produkcióval nevettetett. Vacsorára nyárson sütötték a hízót. Az esti koncerteken Tóth Szilárd, a Bagossy Brothers Company és a Kredenc együttes szerepelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!