Hírek

2012.06.27. 06:28

Mór: Muzsikás estek a parkban

Mór - Az idén sem maradnak el a Nyári zenei estek koncertjei, amelyeket immár tizennyolc éve rendeznek meg. A Lamberg-kastély parkja ideális helyszín egy kis nyár esti muzsikahallgatásra.

B. Kiss László

A Móri Ifjúsági Fúvószenei zenekar vasárnapi koncertjével vette kezdetét a Nyári zenei estek sorozata, amelyet már tizennyolcadik éve rendeznek meg. A helyszín a Lamberg-kastély parkjában álló zenepavilon. Árnyas fák, a közelben található kis tó igen kellemes kulisszát szolgáltat az egészen augusztus végéig tartó, vasárnap esti hangversenyeknek. (Rossz idő esetén az éppen aktuális koncertet az Erzsébet téri Művelődési Házban tartják meg.)

A sorozat következő fellépői a Garda-Benkő Blues Duó. Garda Zsuzsa és Benkő Zsolt július elsején 18 órakor lép a zenepavilonban a közönség elé. A folytatásban sorrendben a Kis Kata Zenekar, Varga László, a Garabonciás együttes következik. A Lovas Petra Band koncertjével búcsúzik a júliustól a Nyári zenei estek igazi csemegéket kínáló sorozata. Az augusztust a Tutti zenekar indítja. A bálokból jól ismert formációt a Shadows Guitar Band követi. Az augusztus 19-i vasárnap este a Mórikum Kultúr-Fröccs Fesztivál idejére esik. A zárókoncertet a Liederkreis Német Nemzetisági Kamarakórus és vendégei a csurgói Csalogányok, az Edelweis tánccsoport és a Napsugár óvoda kamarakórusa adja. Mint a fentiekből is látszik, a Nyári zenei estek több korosztályt, egymástól eltérő zenei ízlésvilágokat, a közönség széles körét van hivatva kiszolgálni. A muzsikás vasárnapok kínálatában bizonnyal mindenki megleli a neki legjobban tetsző zenét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!