Hírek

2012.10.10. 10:24

Megtalálták az eltűnt asszony holttestét a Bányatóban Székesfehérváron

Székesfehérvár - Hatvanhat éves nő holttestét találták szerdán a Bányatóban. Az asszonyt a rendőrség már kedd este óta kereste. Valószínűleg öngyilkos lett, bűncselekményre utaló jelet nem találtak.

feol.hu

A holttest kiemelésében a tűzoltók is részt vettek. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket - tudtuk meg délelőtt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán délután közölte: október 10-én késő délelőtt Székesfehérváron, a Bányatóban megtalálták annak a 66 éves asszonynak a holttestét, akit eltűnés miatt keresett a rendőrség. A nő székesfehérvári lakásából október 9-én délután távozott ismeretlen helyre. Mivel adatok merültek fel arra vonatkozóan, hogy öngyilkossági szándéka van, a bejelentést követően haladéktalanul megkezdték a kutatását.

A kutatást egészen szerda hajnalig folytatták a rendőrök, majd rövid pihenő után szerdán délelőtt ismét kereső csapatokat alkotva kutatták a környéket. A keresést akkor állították le, amikor jelzés érkezett, hogy a székesfehérvári nyomozók egy csoportja egy női holttestet talált a Bányatóban. Az azonosítás során megállapítást nyert, hogy a kedd délután eltűnt 66 éves asszony holttestére bukkantak. A szemle során idegenkezűséget nem tártak fel, a halál pontos okát szakértő fogja megállapítani.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a kutatásban részt vett és önként csatlakozó polgárőröknek és tűzoltóknak ezúton köszöni azt a támogató közreműködést, amit munkájuk során nyújtottak, valamint köszönik a rendőrség munkáját segítő állampolgároknak az ügyben nyújtott segítségét.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!