Hírek

2015.10.26. 10:19

Mélyen megrendült a buszsofőr

A KNYKK Zrt. / Pruzsina Alice szóvivő közlése a halálesettel kapcsolatban.

FMH-információ

A rendőrség vizsgálja azt a balesetet, amely vasárnap történt Székesfehérváron, a Csíkvári úton. Egy idős nő holttestét találták az autóbusz megállóban. A 11-es helyi buszjárat délutános vezetőjét a rendőrök állították meg a helyszínen. Mivel az autóbuszvezetőnek ez volt az első járata ezen a napon, a délelőttös kollégát is visszarendelte a közlekedési társaság ügyeletese.

Azt, hogy az autóbusznak és vezetőjének volt e szerepe, és ha igen, akkor milyen a tragédiában, a rendőrségi vizsgálat eredményeként derülhet ki.

A KNYKK Zrt. megrendüléssel értesült a balesetről. A társaság természetesen minden segítséget biztosít a rendőrség számára. Így az esti órákba nyúló szemle a Börgöndi úti telepen folytatódott, az autóbusz további vizsgálatával. A 48 esztendős sofőr több, mint 500 ezer balesetmentes kilométert teljesített. 1993 óta dolgozik a helyi volánnál, mindvégig székesfehérvári helyi járatban. A 10 éves Mercedes autóbusz két hete esett át teljes műszaki átvizsgáláson, annak idején újonnan került a társasághoz, azóta vezeti a kolléga. Az autóbusz vezetője megrendült a baleset hírére és rossz lelkiállapotban várta a kihallgatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!