Hírek

2012.08.30. 17:53

Megműtötték a világbajnok Kovács Saroltát

Székesfehérvár - A jövő héten kezdődik Lengyelországban a junior öttusa világbajnokság, ahol a fehérvári Alba Volán SC sportolója, Kovács Sarolta címvédőként szerette volna elhódítani a harmadik korosztályos aranyérmét. Sajnos ez már nem valósulhaz meg, hiszen Sacit csütörtökön a móri kórházban Majzik Ernő megoperálta, így nem lehet ott a vb-n.

Fejér Megyei Hírlap

Jövő hét közepén kezdődik Lengyelországban a junior öttusa világbajnokság, ahol a magyar válogatott színeiben a négyszeres Európa- és kétszeres egyéni világbajnok Kovács Sarolta, az Alba Volán SC versenyzője egyértelműen az aranyérem esélyeseként szerepelt volna. Sajnos így, múlt időben, hiszen a londoni olimpián is résztvevő sportoló térdét csütörtökön a móri kórházban porcsérüléssel  Majzik Ernő megoperálta.

- A tatai edzőtáborban, vívás közben jött elő a probléma, ami nem hirtelen jött, egy hosszabb, régi folyamat sajnálatos következménye - mondta a műtét után a Fehérváron roppant népszerű Kovács Saci. - Nagyon, de nagyon sajnálom, hiszen a rosszul sikerült londoni olimpia után szerettem volna bizonyítani, s leginkább megvédeni az egymást követő két junior világbajnoki címemet. Ez már nem sikerül, hiszen ebben az évben utolsó éves junior vagyok, de érthető módon most az érdekel leginkább, hogy a lehető leghamarabbi időn belül felépüljek a műtétet követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!